FI | EN

SAKURA FINETEK EUROPE

Ohessa Sakuran uusi sähköinen tuotekatalogi käytettäväksenne.
Yli 100 vuotinen historia velvoittaa ja siksi Sakura valmistaa tänäkin päivänä erittäin laadukkaita tuotteita ja tunnettuja tuotemerkkejä. Tissue-Tek® tuoteryhmä on tullut tutuksi meille suomalaisillekin jo vuosikymmenien kuluessa ylivoimaisesta laadusta ja kestävyydestä.

Tänä päivänä Sakura Finetek on suuri kansainvälinen yhtiö jolla on toimipisteitä yli 100 maassa. Sakura pyrkii kehittämään jatkuvasti uusia tehokkaita ratkaisuja automatisoituvaan ja digitalisoituvaan laboratorioympäristöön. Muutokset nykypäivän työympäristössä ovat tuoneet haasteet myös histopatologian laboratorioon missä jatkuvasti väestön ikääntymisestä johtuva näytemäärien kasvu, kustannuspaineet ja vaatimukset nopeampaan näytteen diagnosointiin luovat edellytyksiä Sakuran kehittämille innovatiivisille ratkaisuille.

Kehitämme kokoajan myös omaa osaamistamme ja palveluja yhdessä Sakuran laboratorioratkaisujen ja palvelujen kanssa auttaaksemme teitä selviytymään paremmin nykypäivän laboratoriodiagnostiikan vaatimuksista, laadusta tinkimättä.

Lataa tuotekatalogi

Ota yhteyttä meihin niin hoidetaan homma yhdessä kuntoon!

Miika Palviainen
Tuotepäällikkö
Puh: +358 50 587 5030
miika.palviainen@algol.fi

Jukka Puomio
Myyntipäällikkö
Puh: +358 50 566 4939
Puh: +358 9 509 9461
jukka.puomio@algol.fi