FI | EN

Tietoa yrityksestä

Algol Diagnosticsin tavoitteena on tuoda nopeutta ja tarkkuutta diagnostiikkaan ja tutkimukseen. Myymme ja markkinoimme reagensseja, laitteita ja tarvikkeita laboratoriodiagnostiikkaan ja tutkimukseen. Toimintamme perustuu asiakkaiden ja henkilökuntamme pitkäaikaiseen, joustavaan yhteistyöhön, tuotteiden korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Edustamme johtavia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Tarjoamme asiantuntijapalveluita, tuotteiden käyttökoulutusta sekä laitehuoltopalveluita. Meillä on koko Suomen kattava huoltoverkosto edustamillemme tuotemerkeille.

Olemme osa suomalaista perheyritystä, Algol-konsernia, joka toimii kansainvälisesti ja työllistää yhteensä noin 400 henkilöä.

ALGOLIN ARVOT

VASTUUNOTTO
Välitämme asiakkaidemme ja liiketoimintakumppaniemme menestyksestä. Otamme vastuun teoistamme ja Algolin tulevaisuudesta.

YHTEISTYÖ
Työskentelemme innokkaasti, kunnioittavasti ja sitoutuneesti sekä tiimissä että suhteessa sidosryhmiin.

KEHITYS
Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja ketteryyteen ja olemme avoimia uusille ideoille.

Laatu- ja ympäristösertifikaatit

Algol Diagnosticsin laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmä on ISO 9001- ja ISO 14001 -rekisteröity. Rekisteröinnin sovellutusalue sisältää terveydenhoitoalan tuotteiden ja palveluiden osto-, myynti-, markkinointi-, varastointi-, jakelu- ja huoltotoiminnan.

Katso laatusertifikaatit Algol Oy sivulta >